Dit kan ik over mezelf vertellen...
Ik ben Cathy, echtgenote en mama van 2 en ... je raadt het niet ... mijn passie is fotografie¬†ūüôā‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč
Een fotoshoot... dat moet fun zijn!¬†Ik vind het belangrijk dat jullie genieten van het moment, zo krijg je ook de meest (h)eerlijke beelden en de mooiste herinneringen. Ik ben van nature iemand die goedgezind is en graag lacht, dus dat is al meegenomen¬†ūüôā
Na de fotoshoot begin ik graag zo snel mogelijk aan de selectie en nabewerking. Zo zijn ook bij mij die leuke momenten nog fris in mijn hoofd en zit ik vaak met de glimlach achter mijn computer bij het zien van de beelden. Dat is dus dubbele fun.
Voor een fotoshoot van 60min lever ik meestal gemiddeld 30 afgewerkte foto's af (dat is geen garantie maar is meestal wel zo). Daar kruipt heel wat tijd en energie in. Binnen de 2 weken ontvang je de foto's via een online galerij. Daar kunnen ook al wel eens zotte gezichtjes en gekke bekken tussen zitten, dat maakt deel uit van de herinnering. Wanneer je dan later naar de foto's kijkt kan je ook die grappige momenten terug bovenhalen. Ik noem het perfectie in de imperfectie.
Heb jij er evenveel zin in als ik?
Hopelijk tot snel!
Dit vertellen mijn klanten...
"Oh wauw Cathy wat een knap werk! De foto's zijn helemaal wat ik er van verwacht had en meer."
"Oooo Cathy, de foto's zijn echt prachtig.  Je hebt ons super goed ontvangen en het was heel gezellig.  En dan nu nog zo een mooie foto's mogen ontvangen."
"Wauw Cathy wat een prachtige foto's zeg. Echt geweldig!!!!!! Ben helemaal verliefd."
"Wat een mooie foto's! Dat was precies wat ik in gedachten had! Je levert echt super mooi werk! De foto's zijn 1 voor 1 topstuks!"
"Cathy Roels is een topper. Ze maakte onlangs prachtige beelden van mijn dochter Ella, bijzonder vriendelijk en professioneel en haalt het mooie uit de kinderen helemaal naar voor in haar foto's. Oprechte dankjewel voor de fijne samenwerking!"
"Ik vond het echt een superleuke shoot, we hebben goed kunnen lachen en plezier gemaakt en dat is heel fijn en leuk voor spontane foto's. En het resultaat is echt fantastisch! Dankuwel voor deze ervaring."
"Heel leuke fotoshoot! Cathy is supervriendelijk en gaf ons een warm onthaal. Ze was ook heel geduldig wanneer onze baby nood had aan een pauze. De foto’s werden veel sneller dan verwacht geleverd en de kwaliteit is top!"

Wil je op de hoogte blijven van promoties, acties, nieuwe blogs, ... ? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief!
‚ÄúLife can only be understood backwards,¬†but it must be lived forwards.‚ÄĚ (S√łren Kierkegaard)
Lid van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen
Back to Top