Jouw fotograaf in Halle

Dit kan ik over mezelf vertellen...
Ik ben Cathy, echtgenote en mama van 2 en ... je raadt het niet ... mijn passie is fotografie¬†ūüôā‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč
Ik herinner me heel levendig mijn eerste professionele fotoshoot. 2 nachten, jaja je leest het goed, 2 nachten heb ik wakker gelegen van de stress want ik wil zo graag dat het allemaal perfect is. Er ging vanalles door mijn hoofd: gaan de mensen het fun vinden? Wat gaan ze van mijn foto's vinden? Enzovoort enzovoort.
Dingdong, de klant staat voor de deur. Zo'n sympathieke mensen! De stress viel meteen van mijn schouders. De fotoshoot vloog voorbij, het was een gezellige boel! Ze bedankten me voor de hartelijke ontvangst en de aangename ervaring. Check! Nu de foto's nog.  
Meteen na de shoot vloog ik erin. Ah ja, ik moest toch even snel kijken naar de foto's. Tja, dat snel even kijken werd het niet... Ik begon meteen met de selectie en de bewerking. Ik hou ervan om van foto's, beelden te maken.
En dan... alles in de online galerij opladen en nagelbijtend de link naar de klant sturen. Wat zullen ze ervan vinden? Het is alsof je in spanning wacht op je eerste rapport. Ben ik geslaagd?
Dat ik geslaagd was, bleek uit de reactie. Ze waren vol lof! Wat een pak van mijn hart en een boost voor mijn zelfvertrouwen.
Ondertussen zijn de slapeloze nachten voorbij ook al blijf ik wel een gezonde portie hebben, dat moet ook! 
Hopelijk sta jij binnenkort voor mijn deur! Tot snel!‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč
Dit vertellen mijn klanten...
"Oh wauw Cathy wat een knap werk! De foto's zijn helemaal wat ik er van verwacht had en meer."
"Oooo Cathy, de foto's zijn echt prachtig.  Je hebt ons super goed ontvangen en het was heel gezellig.  En dan nu nog zo een mooie foto's mogen ontvangen."
"Wauw Cathy wat een prachtige foto's zeg. Echt geweldig!!!!!! Ben helemaal verliefd."
"Wauw Cathy, wat een mooie foto's! Dat was precies wat ik in gedachten had! Je levert echt super mooi werk! De foto's zijn 1 voor 1 topstuks!"
"Cathy Roels is een topper. Ze maakte onlangs prachtige beelden van mijn dochter Ella, bijzonder vriendelijk en professioneel en haalt het mooie uit de kinderen helemaal naar voor in haar foto's. Oprechte dankjewel voor de fijne samenwerking!"
Wil je op de hoogte blijven van promoties, acties, nieuwe blogs, ... ? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief!
‚ÄúLife can only be understood backwards,¬†but it must be lived forwards.‚ÄĚ (S√łren Kierkegaard)
Lid van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen
Back to Top