Dit kan ik over mezelf vertellen...
Ik ben Cathy, echtgenote en mama van 2 en ... je raadt het niet ... mijn passie is fotografie 🙂​​​​​​​
Een fotoshoot... dat moet fun zijn! Ik vind het belangrijk dat jullie genieten van het moment, zo krijg je ook de meest (h)eerlijke beelden en de mooiste herinneringen. Ik ben van nature iemand die goedgezind is en graag lacht, dus dat is al meegenomen 🙂
Na de fotoshoot begin ik graag zo snel mogelijk aan de selectie en nabewerking. Zo zijn ook bij mij die leuke momenten nog fris in mijn hoofd en zit ik vaak met de glimlach achter mijn computer bij het zien van de beelden. Dat is dus dubbele fun.
Voor een fotoshoot van 60min lever ik meestal gemiddeld 30 afgewerkte foto's af (dat is geen garantie maar is meestal wel zo). Daar kruipt heel wat tijd en energie in. Je zal merken dat ik hou van levendige natuurlijke kleuren en van krachtige zwart/wit foto's. Binnen de 2 weken ontvang je de foto's via een online galerij. Daar kunnen ook al wel eens zotte gezichtjes en gekke bekken tussen zitten, dat maakt deel uit van de herinnering. Wanneer je dan later naar de foto's kijkt kan je ook die grappige momenten terug bovenhalen. Ik noem het perfectie in de imperfectie.
Heb jij er evenveel zin in als ik?
Hopelijk tot snel!
Dit vertellen mijn klanten...

Lid van de Nationale Vereniging van Beroepsfotografen

Wil je op de hoogte blijven van promoties, acties, ... ? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief!
Back to Top