Uw fotograaf in Halle

Dit kan ik over mezelf vertellen...
Ik ben Cathy, echtgenote en mama van 2 en ... je raadt het niet ... mijn passie is fotografie¬†ūüôā‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč
Ik herinner me heel levendig mijn eerste professionele fotoshoot.  2 nachten, jaja je leest het goed, 2 nachten heb ik wakker gelegen van de stress want ik wil zo graag dat het allemaal perfect is. Er ging vanalles door mijn hoofd: gaan de mensen het fun vinden? Wat gaan ze van mijn foto's vinden? Enzovoort enzovoort.
Dingdong, de klant staat voor de deur.  Zo'n sympathieke mensen! De stress viel meteen van mijn schouders. De fotoshoot vloog voorbij, het was een gezellige boel! De mensen bedankten me voor de hartelijke ontvangst en de aangename ervaring.  Check!  Nu de foto's nog.  
Meteen na de shoot vloog ik erin.  Ah ja, ik moest toch even snel kijken naar de foto's.  Tja, dat snel even kijken werd het niet... Ik begon meteen aan de bewerking.  Ik hou ervan om van foto's, beelden te maken.
En dan... alles in de online galerij opladen en nagelbijtend de link naar de klant sturen.  Wat zullen ze ervan vinden?  Het is alsof je in spanning wacht op je eerste rapport.  Ben ik geslaagd?
Niet veel erna kreeg ik een berichtje, van de klant.  Ik twijfelde even om het meteen te lezen maar ik kon me niet houden.  Ze waren vol lof!  Wat een pak van mijn hart en een boost voor mijn zelfvertrouwen.
Ondertussen zijn de slapeloze nachten voorbij ook al blijf ik wel een gezonde portie hebben, dat moet ook! 
Hopelijk sta jij ook binnenkort voor mijn deur!
Tot snel!‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč
Dit vertellen mijn klanten...
"Oh wauw Cathy wat een knap werk! De foto's zijn helemaal wat ik er van verwacht had en meer."
"Oooo Cathy, de foto's zijn echt prachtig.  Je hebt ons super goed ontvangen en het was heel gezellig.  En dan nu nog zo een mooie foto's mogen ontvangen."
"Wauw Cathy wat een prachtige foto's zeg. Echt geweldig!!!!!! Ben helemaal verliefd."
"Wauw Cathy, wat een mooie foto's! Dat was precies wat ik in gedachten had! Je levert echt super mooi werk! De foto's zijn 1 voor 1 topstuks!"
Wil je op de hoogte blijven van promoties, acties, nieuwe blogs, ... ? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief!
‚ÄúLife can only be understood backwards,¬†but it must be lived forwards.‚ÄĚ (S√łren Kierkegaard)
Back to Top